Parship Christen

Website: www.parship.nl/christen

Er is momenteel (1) actie:

» Deelnemen is momenteel gratis! «

Ervaring met Parship Christen
Parship ChristenHet kan voor mensen soms lastig zijn om op een contactsite iemand te vinden met dezelfde geloofsovertuiging. Bij Parship kan je daarom gebruik maken van de persoonlijkheidstest (ook bekend als het Parship-principe). De test onderzoekt o.a. je dagelijkse gewoontes en sociale behoeftes. De test kijkt wat voor soort en/of type man of vrouw bij je past. Als je toe bent aan een serieuze relatie dan raden we je aan om deze test zeker te doen, omdat het tot in detail onderzoekt welke personen een langdurige relatie met jou kunnen hebben. Je vindt op deze manier christelijke singles die dezelfde levensstijl en levenswijze erop nahouden als jou. Ben je niet serieus? Of ben je niet toe aan een relatie? Dan is Parship waarschijnlijk niets voor jou…
Plus- en minpunten
  • Gratis aanmelden
  • Geschikt voor gelovigen
  • Geschikt voor relaties
  • Mobiele App
  • Onbeperkt chatten 
Betrouwbaarheid & Veiligheid
Thuiswinkel Christelijke DatingsitesParship voert als relatiesite het Thuiswinkel Waarborg. Dit is een kwaliteitskeurmerk voor het online gebruiken en aanschaffen van diensten. Een stricte juridische en financiële controle is onderdeel van de procedure om volwaardig lid te worden van Thuiswinkel.org. De algemene voorwaarden van Parship zijn in lijn met de voorwaarden van Thuiswinkel, die tot stand zijn gekomen in samenwerking met de Consumentenbond.
Minpunten van Parship
nadeelBij Parship hebben we gemerkt dat je een stuk minder aandacht en berichtjes krijgt als je geen foto’s plaatst. Het valt ons op dat je meer reacties krijgt zodra je meer foto’s van jezelf upload. Dit is jammer, maar ergens ook wel begrijpelijk. Mensen zijn van nature namelijk een beetje verlegen. Met een foto laat je een stukje van jezelf zien. Zowel mannen als vrouwen voelen zich op hun gemak bij het zien normale foto’s, omdat een profiel met persoonlijke foto’s betrouwbaarder overkomt.

KLIK HIER EN GA VERDER »

Christen Date Ervaring
Volledig profiel = 100% meer reactie
Uit ervaring weten we dat u véél meer berichtjes krijgt als u foto’s plaatst en uw profiel zo volledig mogelijk invult, omdat u dan betrouwbaar overkomt. Het hoeft allemaal niet perfect maar wees wel eerlijk.