Do’s & Don’ts voor Christelijke Datingsites

Christelijke vrouw leest een bijbelVoordat je gaat daten op een christelijke datingsite is het goed om te weten wat je wel en niet moet doen.

Hieronder staan 5 zaken opgesomd waar je rekening mee moet houden op christelijke datingsites.

Deze tips helpen jou om je gehele datingervaring te verbeteren.

5 Christelijke Datingsites Do’s

 • Vul je profiel zo volledig en eerlijk mogelijk in.
 • Zorg dat je het profiel van de persoon wie je contacteert zo mogelijk hebt bekeken. Niets is vervelender voor de andere persoon om iets te vertellen wat al duidelijk in het profiel staat.
 • Plaats leuke foto’s van jezelf waarin je laat zien wie je echt bent.
 • Geef altijd een reactie terug bij een bericht van iemand anders, ook al ben je niet geinteresseerd. Jij zou het ook prettig vinden als degene naar wie jij een bericht stuurt iets van zich laat weten.
 • Vermeld duidelijk in je profiel wat jouw interesses zijn en op wat voor type jij valt. Dit hoeft niet te betekenen dat mensen die “niet jouw type” zijn jouw niet moeten contacteren. Het laat juist ruimte voor die mensen om zich op een andere manier te presenteren.

5 Christelijke Datingsites Dont’s

 • Pas op voor nepprofielen (fakers). Ga niet in op personen die vragen om je op een andere site aan te melden.
 • Spreek niet te snel af. Vertrouw op je onderbuik gevoel.
 • Doe je niet anders voor op je profiel dan dat je in werkelijkheid bent. De ander zal hier gauw achter komen en jij kan degene zijn die het meest teleurgesteld kan raken.
 • Geef niet zomaar je persoonlijke informatie aan iemand anders. Ga hier voorzicht mee om.
 • Plaats als vrouw geen foto’s van jezelf in bikini of andere sexy kleding. Dit kan de verkeerde personen aantrekken (ja, ook op christelijke datingsites zijn er mannen met de verkeerde intenties).

De bovenstaande do’s en dont’s voor christelijke datingsites helpen je weer een beetje op weg om je kansen op succes zoveel mogelijk te vergroten!

Veel plezier met daten!

Comments

 1. Jane Rietveld zegt

  Ik ben een vrouw en woon in Canada en zoek een Nederlandse man
  Is dat ook mogelijk op deze side?

  • Ik wil best even reageren op je vraag, misschien beetje ‘dom’ antwoord van me :) maar ik zou zeggen ‘ Ja natuurlijk, dit is internet en leuke mensen ontmoeten op deze manier is erg efficiënt. Wat betreft de reden waarom je mogelijk serieus deze vraag stelt is vanwege de afstandsoverbrugging.. Zou je iemand treffen die je leuk lijkt zit je er enorm ver vandaan. Persoonlijk denk ik dat dat geen probleem zou moeten zijn. Elkaar ‘aftasten’ door middel van mail / chat gesprekken maakt dat je elkaar al aardig leert kennen. Verder, er zijn heel wat oplichters online actief begrijp ik en dat is erg rot. Ik zou je zeker ook adviseren om te googelen op hoe alert te zijn op dating op internet en oplichting hierachter. Etc stuur nooit iemand die je niet hebt ontmoet en al beter kent , online geld bijv. (sorry als ik gek overkom, ik spreek van mijn eigen ervaring), Tot slot, ik ben wel een leuke man en zoek ook een leuke vrouw, mocht je verder contact aan durven met me dan hoor ik het graag :) , ik snap als geen ander dat dit best gek over komt maar wie weet als ik ergens in canada een café binnen liep had ik je wel ontmoet haha :) ik hoor wel of je me misschien terugmailt. Als het goed is is mijn mail bekend vanwege deze reactie. Veel succes in ieder geval en hopelijk heb ik je met mijn info op weg kunnen helpen ;)

 2. Ik ben Linda en ongeveer drie jaar Christen , ik ben mijn man in 2017 verloren aan kanker , de eenzaamheid begint zwaar te wegen , ik zoek een goeie vriend en we zien dan wel wat God zijn plan is , ik ben 1.62m en weeg 85kg , wat kilo’s te veel maar daar werk ik aan , ik woon in België te Beveren-Waas , dat is tussen Antwerpen en Sint-Niklaas , ik ben sociaal en eerlijk en hoop nog een lieve man te ontmoeten

Speak Your Mind

*