Online dating tips voor mannen

Datingtips voor de christelijke manMannen moeten doorgaans op een datingsite het meeste initiatief nemen. Dat is op zich niet zo erg, dat kenmerkt ons als man. Het is belangrijk om als christen man, de vrouwen op een respectvolle manier te benaderen en behandelen. Let op dat vrouwen veel meer berichten ontvangen dan mannen, je zal dus wel een beetje je best moeten doen. Met deze onderstaande dating tips kom je al een heel eind en wordt het daten ook een stuk makkelijker en vooral leuker!

Dating tips voor de christelijke man

  • Probeer een vrouw niet pushen. Het kan zijn dat jij net iets sneller verder wil dat zij. Heeft zij op dat moment daar geen behoefte aan? Respecteer haar keus en pas jezelf aan. Het heeft toch geen zin om overhaastige beslissingen te maken. Hoe langer je met haar in contact bent alvorens een eerste afspraak, hoe beter de relatie uiteindelijk wordt.
  • Onthoud dat dit vrouwen zijn die behoren tot de christenen. Behandel hen dan ook op die manier. Laat zien dat je normen en waarden hoog hebt staan zoals; respect, geduld, verdraagzaamheid, vriendelijkheid, zelfrespect en zelfcontrole.
  • Denk voor jezelf goed na wat seks voor jou (of jullie) betekent. Bedenk dat je te maken hebt met een dochter van God. Houd jezelf niet voor de gek om te denken dat het OK is om de regels en wetten van God te overtreden. Je bent uiteraard vrij om hier je eigen standaarden te trekken.
  • Als je wordt afgewezen door een vrouw, blijf er dan niet mee zitten. Laat het los en ga verder met je leven. Als zij niet geinteresseerd in jouw is, dan is zij jouw waarschijnlijk ook niet waard. Daarnaast zijn er voldoende vrouwen op de wereld waar jij de ware in kunt vinden.
  • Als laatst; wees hoffelijk voor een christelijke dame. Je zal zien dat zelfs de kleine dingen veel respect kunnen opleveren. Houd bijvoorbeeld de deur open, schuif haar stoel aan, sla je jas om haar heen als ze het koud heeft etc.

Er zijn nog veel meer kleine en grote tips die ik je kan meegeven. Deze zal ik in de loop van tijd op de website plaatsen. Ga ieder punt voor jezelf na en evalueer of je iets aan je eigen gedrag positief kunt veranderen.

Komt het tot een daadwerkelijke date? Zorg dan dat je iets leuks hebt om over te praten!

Speak Your Mind

*