Online dating tips voor vrouwen

Datingtips voor christelijke vrouwenVrouwen hebben op christelijke datingsites meestal een streepje voor op mannen. Mannen zijn op datingsites namelijk een stuk assertiever. Je zal zien dat je als vrouw voldoende aandacht krijgt van mannen die je graag willen ontmoeten.

Ben je ingeschreven op een datingsite om nieuwe mensen te ontmoeten? Ook dan zal je zien dat je veel berichtjes krijgt van zowel mannen als vrouwen. Hieronder een aantal tips waar je op moet letten bij christelijke datingsites.

Datingtips voor vrouwen

 • Laat niet te snel persoonlijke informatie over jezelf los totdat je de ander eerst beter hebt leren kennen. Als jij of je familie zijn opgenomen in de telefoonboek, dan is je achternaam en woonplaats het enige wat iemand nodig heeft om je op te zoeken.
 • Als een man je begint te pushen voor een afspraak terwijl je er nog niet klaar voor bent, laat dan alle alarm bellen rinkelen. Christenen zijn geduldige mensen. Hij hoort respect en geduld te hebben voor het feit dat je nog niet klaar bent voor een date.
 • Neem niet te veel initiatief. Laat de man de eerste stappen maken, of dat nu een telefoontje of afspraakje is. Persoonlijk houd ik er ook van om zelf veel initiatief te nemen. Echter merk ik wel op dat mannen het respecteren als je het initiatief van hen laat komen.
 • Ik raad aan om een tijdelijke e-mailadres te gebruiken. Tegenwoordig hebben datingsites de mogelijkheid om je e-mailadres te verbergen. Is dit niet zo, neem dan bijvoorbeeld een gratis Gmail of Hotmail adres.
 • Het is wel zo netjes om op ieder berichtje die je krijgt te reageren.  Ook als je geen interesse hebt in die persoon. Stuur een kort berichtje terug waarin je bedankt voor het contact opnemen. Zeg bijvoorbeeld: “Bedankt voor je bericht. Ik heb je profiel bekeken en ben van mening dat wij geen goede match voor elkaar zijn. Nogmaals bedankt en God zegene u”. Met andere woorden; je bedankt vriendelijk voor het verzoek maar laat weten dat je geen interesse hebt.
 • Als je foto’s van jezelf plaatst, wees dan voorzichtig met welke foto’s je upload. Vermijd foto’s die sexy zijn (bijvoorbeeld onschuldige bikini foto’s). Dit soort foto’s kunnen namelijk de verkeerde indruk achterlaten en zelfs ook de verkeerde type mannen aantrekken (ja, ook op christelijke datingsites zijn mannen actief die alleen op zoek naar een fysieke relatie). In plaats daarvan kun je het beste foto’s gebruiken waarin je laat zien dat je iets doet waar je dol op bent. Denk bijvoorbeeld aan het eten van een ijsje, gekke vakantiefoto etc. Laat zien wie je echt bent.
 • Informeer jezelf goed over welke dingen je beter wel en niet kunt doen op een datingsite.

Met deze tips ben je als vrouw beter voorbereid om een leuke partner te vinden. Onthoud goed dat daten leuk moet zijn, neem het in het begin vooral niet te serieus!

Reacties

 1. A.sali. zegt:

  I am friendlic, honest, true, religious and high educated. I respect the others. I would like to contact a girl of age not exceed 40 years.
  Kind regards.

Laat wat van je horen

*