Over Ons

Alles over christelijke datingChristelijke-Datingsite.com is opgezet voor en door christenen. Wij voorzien deze website met informatie over liefde, relatie en dating onder christenen. Ons doel is om iedere christen, ongeacht religeuze stroming, een handje op weg te helpen in de liefde.

Deze website is ontstaan nadat uit eigen kringen werd opgemerkt dat men moeite heeft met het praten over alledaagse en minder alledaagse zaken zoals verliefdheid en seks.

De behoefte aan deze informatievoorziening blijkt er wel te zijn en veel christenen zoeken dan ook hun toevlucht online. Een plekje waar anonimiteit geborgen blijft, maar het contact met god vanuit eigen verstandhouding niet verloren gaat.

Het zuivere woord van God

Veel christenen zijn nog steeds in conclaaf met zichzelf en hun geloof. De verschillende kerkstromingen die de wereld nu kent maakt het ook niet makkelijker voor mensen om zich snel ergens thuis te voelen.

Ons advies is dan ook om vanuit de bijbel te handelen. Laat de bijbel in uw leven centraal staan en bewandel uw eigen pad naar god. Niemand bepaalt namelijk uw leven, u hebt het hef in eigen handen.

Bij Christelijke-Datingsite.com begrijpen wij maar al te goed dat u als mens niet alleen op de wereld wilt blijven. U wilt uw geloof, ervaring en vooral liefde graag met iemand delen.

Veel praten maakt een mens zelfs sterk!

Ontmoet nieuwe mensen en misschien wel uw grote liefde bij een van de betere online datingsites voor christenen. Wij zijn benieuwd naar tips, suggesties en succesverhalen, laat het ons dan ook weten!

Team Christelijke-Datingsite.com